Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Predstavnici „Kutka radosti“ na prijemu kod općinskog načelnika
A+ R A-

Predstavnici „Kutka radosti“ na prijemu kod općinskog načelnika

    U okviru Specijalne olimpijade u BiH, a u organizaciji Kluba specijalnih sportova „Tuzla“ održano „Državno prvenstvo Specijalne olimpijade BiH u atletici“. Na ovom takmičenju učešće su uzeli takmičari „Kutka radosti“ iz Gradačca. Gradačac je predstavljalo 6 takmičara iz „Kutka radosti“ i u naš grad su se svi vratili sa medaljama (1 zlatna, 3 srebrne i 2 bronzane medalje).Na ovom takmičenju se sa takmičarima družio i poznati bh atletičar Amel Tuka, koji je sa njima istrčao revijalnu trku.

    Korisnici „Kutka radosti“, su također učestvovali na od 01. do 04. oktobra su na  „Sportskim igrama Oaze“, u Sarajevu, gdje su sa ponosom predstavljali Gradačac. „Sportske igre Oaze“ se održavaju već  petu godinu i korisnici „Kutka radosti“ su svaki put učestvovali na ovom takmičenju i uvijek su se vraćali s medaljama.  Na takmičenje je išlo 8 korisnika koji su se takmičili u disciplinama kuglanje, stoni tenis i MATP program (takmičenje za osobe sa višestrukim smetnjama), gdje su osvojili 4 zlatne i 1 bronzanu medalju.

   Tim povodom općinski načelnik Edis Dervišagić je upriličio prijem korisnika Udruženja „ Kutak radosti“ Gradačac. U razgovoru općinski načelnik mr.sci. Edis Dervišagić je čestitao na ostvarenim rezultatima i obećao  podršku od strane općine Gradačac. Također je upoznat sa svim aktivnostima i problemima udruženja.

Općinski načelnik, Edis Dervišagić, mr.sci

Na lokalnim izborima održanim 07.10.2012 godine voljom građana općine Gradačac gospodin Edis Dervišagić je izabran za načelnika Općine Gradačac. 

Općinski načelnik, gosp. Edis Dervišagić želi vam dobrodošlicu na internet stranice Općine Gradačac!

edis.dervisagic@gradacac.ba

OPŠIRNIJE

 

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.