A+ R A-

Dodjeljene stipendije za učenike i studente

Nakon provedene konkursne procedure, propisane Odlukom o općim uslovima, postupku i kriterijima za ostvarivanje prava na stipendiju Općine Gradačac, danas su potpisani ugovori sa korisnicima stipendija. Dodjeljene su  133 stipendije za učenike i studente sa područja općine Gradačac.Ukupan iznos za isplatu stipendija je  99.600,00 KM i Općina Gradačac je među općina koja izdvaja najviše sredstava za stipendiranje.

Općinski načelnik obratio se prisutnim stipendistima i čestitao im na ispunjenju kriterija potrebnih za ostvarivanje prava na općinsku stipendiju i zaželio im puno sreće i uspjeha u narednom periodu. Ovom prilikom Općinski načelnik naglasio je da će i u narednom periodu općina Gradačac obezbjeđivati sredstva za ove namjene.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan