Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Turistička patrola u Gradačcu
A+ R A-

Turistička patrola u Gradačcu

U okviru projekta "Turistička patrola"  koje realizuje Ministarstvo trgovine, turizma i saobraćaja TK  izvršena je posjeta i obilazak turističkih resursa Gradačca. Cilj posjete je predstavljanje turističkih potencijala i resursa Tuzlanskog kantona kao i općine Gradačac. Ekipa patrole sastavljena je od predstavnika Ministarstva,Turističke zajednice TK i  drugih nadležnih kantonalnih javnih ustanova i organizacija.Turističku patrolu pratila je RTV TK koja će u okviru programske šeme predstaviti turističke destinacije.  

Općina Gradačac je putem svojih službi i drugih institucija pružila podršku ovom projektu. Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić primio je predstavnike „ Turističke patrole „ i iste je upoznao sa aktivnostima Općine Gradačac na zaštiti kulturno historijskih naslijeđa i stvaranju novih turističkih destinacija na području općine Gradačac koje je bogato prirodnim i historijskim znamenitostima. Također je podržao ovaj projekat i zahvalio se organizatorima na predstavljanju i promociji  turističkih potencijala općine Gradačac kao i Tuzlanskog kantona.

Predstavnici Turističke patrole zahvalili su se Općinskom načelniku na podršci ovom projektu kao i predstavnicima Općine koji su zajedno sa patrolom obišli znamenitosti.

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan