A+ R A-

Završena dionica regionalnog puta Srnice – Gračanica

Danas su završeni radovi na asfaltiranju dionice regionalnog puta R-460 u naselju Srnice Gornje. Radi se o izvedenim radovima u dužini od 500m vrijednosti  350.000 KM. Osim asfaltiranja završeni su radovi na signalizaciji kao i bankinama pored ceste. Sredstva su obezbijeđena iz Kantonalne direkcije regionalnih cesta. Izvođač radova je BalegeM  d.o.o. Gradačac.

Za rekonstrukciju ove ceste Sporazumom između Direkcije i  Općine Gradačac, Općina je riješila imovinske odnose a Direkcija obezbijedila sredstva za radove. Očekuje se da će se u narednom periodu nastaviti  aktivnosti na rekonstrukciji ove ceste kako bi se što uspješnije povezale općina Gradačac i općina Gračanica.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan