Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Prijem za nogometaše NK Zvijezda Gradačac
A+ R A-

Prijem za nogometaše NK Zvijezda Gradačac

Danas je Općinski načelnik mr. sci. Edis Dervišagić sa svojim saradnicima i članovima uprave NK Zvijezda Gradačac upriličio svečani prijem za nogometaše NK Zvijezde na Kuli Zmaja od Bosne. Povod prijema jeste zauzimanje prvog mjesta u jesenjem dijelu prvenstva Prve lige FBiH.

Općinski načelnik je čestitao igračima, treneru i upravi na dosadašnjim odličnim rezultatima i izrazio nadu da će sljedeći prijem biti na proljeće kada NK Zvijezda bude prvak-premijerligaš. Također se zahvalio igračima i NK Zvijezdi što doprinose velikoj promociji sporta ali i samog grada Gradačca. Istakao je da Općina Gradačac finansijski podržava rad kolektiva NK Zvijezda Gradačac i nada se da će i u narednom periodu biti ista praksa ako ne i veća podrška.

Trener NK Zvijezda Gradačac gosp. Nermin Šabić zahvalio se igračima, upravi,Općini Gradačac, navijačima i ostalim građanima na velikoj podršci ali i svim onima koji doprinose da NK Zvijezda svakodnevno funkcioniše bezprijekorno.

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan