Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Općinski načelnik u posjeti porodici Mašetović
A+ R A-

Općinski načelnik u posjeti porodici Mašetović

Student Selmir Mašetović iz Gradačca je 22.maja uhapšen u Turskoj zbog sumnje da je povezan s FETO-om. Tim povodom Općinski načelnik mr.sci Edis Dervišagić je danas posjetio porodicu Mašetović  kako bi se lično upoznao s detaljima oko ovog događaja.

Otac Selmira Mašetovića je objasni da do sada ni on nema zvaničnu informacije zbog čega je njegov sin prije 14 dana uhapšen u Turskoj jer nije uspio ostvariti nikakav kontakt nit s sinom niti s turskim vlastima. Ispričao je kako je njegov sin Selmir „otišao u Tursku kako bi položio još tri ispita koja su mu ostala do završetka studija i da je u utorak 22. maja s još jednim kolegom uhapšen u Turskoj“. Generalni konzulat je kontaktirao porodicu Mašetović i objasnio im da se očekuje sudski proces protiv njihovog sina i predložio listu advokata koji bi ga mogli  braniti jer advokat koji je po službenoj dužnosti angažovan da zastupa Selmira odbio daljnji angažman uz obrazloženje da taj slučaj nije u njegovom domenu.

Općinski načelnik rekao je da će lokalna vlast uraditi sve što je u njihovoj nadležnosti kako bi se pomoglo da se razjasne okolnosti oko ovih nemilih dešavanja.  Također je istako da će općinska administracija podržati porodicu Mašetović kako bi došli do bilo kakvih saznanja o njihovom sinu.    

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.