A+ R A-

U Gradačcu svečano otvoren baucentar Zeka-Comerc

Danas je u Gradačcu  svečano otvoren novi prodajni baucentar Zeka-Comerc u ul. Sarajevska. Zeka-comerc d.o.o. osnovano je je 1995.godine i od tada neprestano raste i razvija se. Konstantnim ulaganjem u materijalna sredstva i ljudske resurse Zeka-comerc proširuje obim poslovanja u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

U  prodajnim centrima baucentara u Gračanici, Tuzli a danas i u Gradačcu možete pronaći specijalizovanu robu vrhunske kvalitete najpoznatijih svjetskih brendova.

Kompanija Zeka-comerc iz Gračanice, koja se inače bavi trgovinom i transportom, prije tri godine počela je sa proizvodnjom kamina na čvrsto gorivo i kotlova za centralno grijanje. Otvaranjem baucentra u Gradačcu, koji je treći objekat ove vrste i namjene u sastavu d.o.o. Zeka-Comerc, kupcima je  omogućena kupovina ''sve za dom na jednom mjestu''. Zeka-comerc prati svjetske trendove te je svojim kupcima omogućio kupovinu putem web shopa iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću i bez rizika, istakao je gosp. Sajfudin Aljić, direktor Zeka-comerca.

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić pozdarvio je prisutne u svoje ime i u ime organa općine Gradačac i istakao da je mu je veliko zadovoljstvo i čast da se ovakvim i sličnim investicijama ovaj grad i ovo podneblje dodatno obogaćuje. Također je kazao da certifikat koji Općina Gradačac posjeduje i nosi, a to je međunarodni certifikat općine sa povoljnim poslovnim okruženjem BFC, na najbolji način dolazi do izražaja.  Ubjeđen sam da će ovaj objekat upotpuniti ponudu trgovačkih objekata na području općine Gradačac i doprinijeti kvalitetu ponude. Vlasnicima i uposlenicima želim puno uspjeha u daljnjem radu rekao je općinski načelnik.

Na dan otvorenja sve kupce očekuju super popusti i pokloni, promocije i degustacije.

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.