A+ R A-

OBAVJEŠTENJE Federalnog ministarstva poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva

Federalno ministarstvo poljoprivrede,vodoprivrede i šumarstva, Projekat razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede Ured za koordinaciju projekata – PCU  je objavilo :

Javni poziv – za dostavljanje izjave o zainteresiranosti ua učešće u Projektu

Obavještavamo zainteresovane poslovne subjekte (MiSP ili ZZ/PZ) koje se bave otkupom, doradom, pakovanjem i prometom proizvoda i repromaterijala za primarnu poljoprivrednu proizvodnju (BIZNIS LIDERA), da dostave Izjave o zainteresovanosti za učešće u Projektnim aktivnostima vezanim za predloženu poslovnu ideju.

Kao Izjavu o zainteresovanosti, potrebno je dostaviti popunjen „OBRAZAC O ZAINTERESIRANOSTI“  koji možete dobiti na Vaš zahtjev kod ureda za kordinaciju projekta (PCU) putem e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili putem web portala: https://fmpvspcu.ba/javni-pozivi/ ili na e.mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , www.gradacac.ba, kao i neposredno na šalteru broj 9.

Uz obrazac zainteresiranosti  je potrebno priložiti sljedeću dokumentaciju:

  1. Kopiju dokaza o registraciji u odgovarajućem registru pravnih subjekata zemlje u kojoj je registrirana,
  2. Finansijski izvještaj za posljednje dvije godine (Bilans stanja i uspjeha), ovjeren od FIA-e
  3. Sažetak poslovnog plana (KONCEPT) za sufinansiranje ulaganja u skladu sa predloženim Obrascem.

Obrazac o zainteresiranosti sa zahtjevnim dokumentima je potrebno dostaviti u zapečaćenim kovertama lično ili putem pošte najkasnije do 21.decembra 2021. godine do 12 sati na sljedeću adresu: URED ZA KOORDINACIJU PROJEKATA-PCU, ul. Grbavička br. 4/II, 71000 Sarajevo (poslovna zgrada Unionivest dd na Grbavici) sa naznakom

IZJAVA O ZAINTERESIRANOSTI DOSTAVU POSLOVNOG PLANA –READP“

Ne otvarati osim u prisustvu Komisije

Sve dodatne informacije možete dobiti u staroj zgradi nekadašnje Poreske uprave FBiH, kod državnog službenika Kozice Zuhdije.