Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Najava događaja
A+ R A-

Sajam obrazovanja i profesionalne orijentacije 2017

Udruženje KULT Gradačac je omladinska organizacija koja se bavi pitanjima mladih na području općine Gradačac u saradnji sa općinskim vlastima. Jedna od aktivnosti koja se realizuje s Općinom Gradačac jeste i Sajam obrazovanja i profesionalne orijentacije 2017.

 „Sajam obrazovanja i profesionalne orijentacije“  je zamišljen kao događaj gdje će se na jednom mjestu naći predstavnici  srednjih škola sa područja općine Gradačac ali i iz okruženja ( Tuzlanski kanton i Brčko distikt ), sa osnovnim podacima o  planu upisa za 2017/2018. godinu  i učenici devetih razreda osnovnih škola koji će, u neposrednom kontaktu, moći dobiti  informacije koje  će im pomoći pri donošenju odluke o  daljem školovanju.

Ovogodišnja manifestacija Sajama održat će se u   petak  07.04.2017. u holu Mješovite Srednje škole „Hasan Kikić“ Gradačac u vremenu od 10:00 do 14:00 sati.

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan