Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Pitanja, prijedlozi i inicijative - 37. radna sjednica - 02.06.2016. godine
A+ R A-

Pitanja, prijedlozi i inicijative - 37. radna sjednica - 02.06.2016. godine

Pitanje, prijedlog, inicijativa:

Pitanje upućeno Općinskom načelniku i Općinskoj službi za urbanizam, investicije i komunalne poslove: Zašto Općina Garadačac nije poslala aplikaciju za sredstva iz vodnih naknada TK za vodovode u Mionici I i Mionici III? Ta sredstva je Vlada TK odobrila a radi se o vodovodima u MZ Minica I, dakle u Krčevini i vodovodu u Mionici III odnosno Mahmut Mahali gdje je planirana izgradnja bazena. Zataražio je od Općinskog načelnika i nadležne službe da u što kraćem roku upute zahtjev za ta sredstva.

Pitanje upućeno sekretaru jedinstvanog organa uprave i Općinskom načelniku: Zašto sekretar Općinskog vijeća nije reagovao na Zaključak Merseda Šaldića, koji je izglasan prije par minuta, i koji nije u skladu sa zakonom a predsjedavajući ga je stavio na glasanje? Zatražio je da se ovaj Zaključak stavi van snage i podsjetio da je to Općinski načelnik dužan uraditi i tražiti da se postupi u skladu sa zakonom.   

Inicijator: Elvedin Hrnčić

Odgovor: ---

Pitanje, prijedlog, inicijativa:

Pitanje upućeno Općinskom načelniku i nadležnim službama: Šta se dešava sa Skenderijom i sportskom dvoranom sa pratećim sadržajima u općini Gradačac?

Pitanje upućeno Općinskom načelniku: Čija je manifestacija „Sajam šljive“, ko ga organizuje i kada će biti i hoće li biti organizovan?

Inicijator: Enir Šakić

Odgovor: ---

Pitanje, prijedlog, inicijativa:

Inicijativa upućena Općinskoj službi za urbanizam, investicije i komunalne poslove: Na raskrsnici koja spaja dvije ulice: Sarajevsku i ulicu VI bataljona na magistralnoj cesti M 14.1, odnosno regionalnoj cesti R 465, na trotoaru se nalazi stub koji je korišten za semafor. Semafor više nije u funkciji, stoga predlažem inicijativu da se stub izmjesti iz razloga što pješaci zaobilazeći taj stub silaze sa trotoara na kolovoz ugrožavajući svoje živote i živote drugih učesnika u saobraćaju.   

Inicijator: Fahro Iskrić

Odgovor: ---

 

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.