Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Završne aktivnosti oko gradskog trga u Gradačcu
A+ R A-

Završne aktivnosti oko gradskog trga u Gradačcu

Danas je  u sjedištu Turske uprave za međunarodnu saradnju i razvoj  (TIKA ) u Sarajevu ,održan sastanak između Općinskog načelnika mr. sci Edisa Dervišagića i direktora ureda Turske agencije za međunarodnu saradnju i koordinaciju (TIKA) za BiH, Ömer Faruk Alımcı.

Općinski načelnik je upoznao direktora o završnim aktivnostima na gradskom trgu u Gradačcu kao i o samoj ceremoniji otvaranja istog. Istakao je da se radi o projektu od izuzetnog značaja za Općinu, koji će doprinijeti da cjelokupan grad dobije još jedan prepoznatljiv dio gdje će se okupljati turisti i građani.

Napominjemo da je u dosadašnje radove na gradskom trgu uloženo oko 750.000 KM od strane Vlade Turske putem TIKA-e, partnerskog grada Sivasa i Općine Gradačac. 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan