A+ R A-

KBS Zmaj Gradačac na prijemu kod Općinskog načelnika

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić s pomoćnikom načelnika gosp. Hajrudinom Hasanbašićem upriličio je prijem za predstavnike KBS Zmaj Gradačac povodom postignutih rezultata na raznim takmičenjima u BiH i inostranstvu. Na prijemu su predstavljeni dosadašnji rezultati ovog kluba. Istknuti su izvanredni rezultati članova koji se nalaze u reprezentaciji BiH i koji su postignuti na Balkanskom i Evropskom prvenstvu. Klub broji 110 članova i djeluje na području općine Gradačac. Od 27 kluba u TK u Gradačcu su registrovana 3 kluba i 1 kung fu klub.

Općinski načelnik je čestitao na postignutim rezultatima i izrazio stav da Općina Gradačac i u narednom periodu podržavati razvoj sporta a posebno ostvarivanje vrhunskih rezultata. Ovom prilikom je uručio poklon najuspješnijem takmičaru ovog kluba Tariku Kadiću. Klub vodi Asmir Jahić koji je ujedno i državni prvak BiH.   

KBS Zmaj Gradačac će u nedjelju 03.12.2017. organizovati kantonalno prvenstvo u karateu za 2017. godinu čiji je pokrovitelj Općna Gradačac. Prvenstvo će se održati u Skenderiji sa početkom u 10.00 sati.

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.