A+ R A-

KBS Zmaj Gradačac na prijemu kod Općinskog načelnika

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić s pomoćnikom načelnika gosp. Hajrudinom Hasanbašićem upriličio je prijem za predstavnike KBS Zmaj Gradačac povodom postignutih rezultata na raznim takmičenjima u BiH i inostranstvu. Na prijemu su predstavljeni dosadašnji rezultati ovog kluba. Istknuti su izvanredni rezultati članova koji se nalaze u reprezentaciji BiH i koji su postignuti na Balkanskom i Evropskom prvenstvu. Klub broji 110 članova i djeluje na području općine Gradačac. Od 27 kluba u TK u Gradačcu su registrovana 3 kluba i 1 kung fu klub.

Općinski načelnik je čestitao na postignutim rezultatima i izrazio stav da Općina Gradačac i u narednom periodu podržavati razvoj sporta a posebno ostvarivanje vrhunskih rezultata. Ovom prilikom je uručio poklon najuspješnijem takmičaru ovog kluba Tariku Kadiću. Klub vodi Asmir Jahić koji je ujedno i državni prvak BiH.   

KBS Zmaj Gradačac će u nedjelju 03.12.2017. organizovati kantonalno prvenstvo u karateu za 2017. godinu čiji je pokrovitelj Općna Gradačac. Prvenstvo će se održati u Skenderiji sa početkom u 10.00 sati.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan