A+ R A-

Održana prva sjednica Organizacionog odbora „Sajma šljive“ u Gradačcu

Danas je u Gradačcu održana prva sjednica Organizacionog odbora „49. Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije – Sajam šljive“. Sajam šljive organizovat će Turistička zajednica Grada Gradačac u periodu od 24. do 27. avgusta 2022. godine pod pokroviteljstvom Grada Gradačac.

Zadatak Organizacionog odbora je priprema infrastrukturnih, komunalnih, kulturnih, zabavnih i drugih sadržaja koji će pratiti ovaj događaj koji je veoma važan za privredu i promociju Gradačca kao turističke destinacije.

Analizirane su dosadašnje aktivnosti vezane za pripremu ove najstarije specijalizovane sajamske manifestacije u BiH kao i naredni zadaci vezani za organizaciju sajma. Najavljena je press konferencija koja će se održati krajem juna ( tačan datum i mjesto press konferencije će biti naknadno utvrđen) gdje će biti i zvanično predstavljene planirane sajamskih aktivnosti.

Napominjemo da svake godine Sajam šljive u Gradačcu prati niz kulturnih, sportskih i drugih sadržaja podržanih od strane Grada Gradačca koje posjećuje veliki broj gostiju.

Vietnam football livexoilacwatch anytime