A+ R A-

Javna rasprava - Nacrt budžeta za 2020-u godinu

Gradska služba za privredu, budžet i finansije u skladu sa Zaključkom Gradskog vijeća Grada Gradačac br. 01-05-109/19 od 15.10.2019. godine upućuje

 JAVNI POZIV

             Pozivaju se svi KORISNICI BUDŽETSKIH SREDSTAVA GRADA GRADAČAC, odnosno predstavnici gradskih službi Grada Gradačac, mjesnih zajednica sa područja Grada Gradačac, klubova političkih partija koje participiraju u gradskoj vlasti, javnih preduzeća i javnih ustanova kojima je Grad Gradačac osnivač, gradski vijećnici Gradskog vijeća Grada Gradačac, udruženja sa područja Grada Gradačac, građani Grada Gradačac i sva druga zainteresirana lica da uzmu učešće u:

 

 JAVNOJ RASPRAVI

o Nacrtu Budžeta Grada Gradačac za 2020. godinu

koja će se održati:

-          dana 15.11.2019. godine sa početkom u 1000 sati u Sali za sjednice Gradačačkog sajma, Ulica H. K. Gradaščevića bb, Gradačac.

Prijedlog gore navedenog Nacrta može se pogledati na web stranici Grada Gradačac ili u Gradskoj službi za privredu, budžet i finansije. Prijedlozi, primjedbe, upiti i mišljenja na gore navedeni Nacrt mogu se dostaviti Službi lično, putem pošte ili na sljedeću e-mail adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  do 30.11.2019. godine.

DOWNLOAD

Nacrt budžeta za 2020. godinu

Skraćena pregled nacrta budžeta za 2020. godinu