A+ R A-

Javni oglas - Nacrt izmjene Regulacionog plana slobodne industrijske zone II u Gradačcu

Oglas otvoren do: 08.06.2015. godine

Općinska služba za urbanizam, investicije i komunalne  poslove, obavještava građanstvo da je u toku postupak izmjene Regulacionog plana slobodne industrijske zone II u Gradačcu. Zaključkom Općinskog vijeća, na sjednici održanoj dana 30.04. 2015. godine, utvrđen je Nacrt izmjene navedenog  planskog dokumenta. Analogni oblik grafičkih prikaza će biti izložen u šalter sali Općine Gradačac na uvid građanstvu u periodu od 18. maja do 08. juna 2015. godine a digitalni oblike plana možete downloadovati sa donjeg linka.

U navedenom periodu, primjedbe, sugestije, prijedlozi i mišljenja na izloženi Nacrt izmjene plana će se moći:   

-         dostavljati Odsjeku za urbanizam u pisanom obliku putem pošte, ili

-         upisivati u svesku sa numerisanim stranicama svakim radnim danom od 7,30 – 16,00 sati na šalteru urbanizma br. 8,  ili

-         dostavljati putem e-mail pošte na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 Informacije i pojašnjenja u vezi izloženog Nacrta izmjene plana, davat će se na šalteru urbanizma br. 8. u šalter-sali Općine  ili u  Odsjeku za urbanizam, na II. spratu u zgradi Katastra. Nakon isteka roka predviđenog za javni uvid, održat će se javna rasprava o čemu će javnost biti naknadno i pravovremeno obavještena. Ovim putem Općinska služba za urbanizam, investicije i komunalne poslove poziva građananstvo, pravna lica, vlasnike nekretnina, kao i druge zakonite korisnike prostora na području za koje se mijenja predmetni regulacioni plan, da izvrši uvid u izloženi Nacrt izmjene plana, kako bi se uključili u javnu raspravu, učestvovanjem ili dostavljanjem pisanih primjedbi, sugestija i prijedloga Nosiocu pripreme plana.   

PRILOG:

Nacrta izmjene Regulacionog  plana slobodne industrijske zone II u Gradačcu.