A+ R A-

Okončan postupak o prodaji nekretnina putem javnog nadmetanja

Po isteku roka za prijave po javnom oglasu o prodaji nekretnina u vlasništvu Općine Gradačac komisija za sprovođenje istog je provela postupak prodaje nekretnina neposrednom pogodbom. Belamionix zajedno s Općinom Gradačac će graditi Gradsku garažu i tržni centar sa parkingom u centru grada, između Gradačačkog sajma i tržnice. Naime, Općina Gradačac je neposrednom pogodbom prodala suvlasnički dio oko 3/5  parcele na kojoj je predviđena gradnja Gradske garaže sa tržnim centrom za 1.065.000,00 KM. Dio od oko 2/5 je ostao u vlasništvu općine.

Nakon objave Javnog oglasa i provedene procedure javnog nadmetanja-licitacije 11.04.2018.godine, na poziv se prijavio samo jedan zainteresovani subjekt firma Belamionix sa kojim će se potpisati Ugovor o prodaji suvlasničkog dijela nekretnine a kasnije i Ugovor o zajedničkoj izgradnji i diobi na etažne jedinice.

Općina Gradačac će na predmetnoj parceli graditi Gradsku garažu a Belamionix na garaži Tržni centar sa parkingom čime će se predmetna parcela u centru grada privesti krajnjoj namjeni.

Glavni projekat će se raditi na osnovu usvojenog Idejnog rješenja koji se može pogledati na linku:

http://www.gradacac.ba/naslovna/images/PDF/Prezentacija_gradska_garaza.pdf

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan