A+ R A-

Nacrt Strategije razvoja Grada Gradačac 2023-2027.

Grad Gradačac je pristupio izradi Strategije razvoja Grada Gradačac 2023-2027, kao integralnog strateškog dokumenta razvoja koja definira javne politike, pravce, ciljeve i resurse lokalnog razvoja. U skladu sa Zakonom o razvojnom planiranju i upravljanju razvojem FBiH i Uredbom o izradi strateških dokumenata, u prethodnom periodu prikupljani
su relevantni podaci na osnovu kojih je urađena strateška platforma. Na osnovu istih, izrađen je i Nacrt Strategije razvoja Grada Gradačac 2023-2027. godina. U cilju dobijanja što kvalitetnijeg strateškog dokumenta, neophodno je uključivanje svih zainteresovanih strana.

U skladu sa odredbama Uredbe o izradi strateških dokumenata u FBiH ljubazno molimo sve građane, privrednike, udruženja, nevladine organizacije i sve druge zainteresovane strane sa područja Grada Gradačac da daju komentare, prijedloge i sugestije na Nacrt Strategije razvoja Grada Gradačac 2023-2027. godina kroz Obrazac za komentare i isti dostave na email adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  najkasnije do 21.04.2023. godine.

DOWNLOAD

Nacrt Strategije razvoja Grada Gradačac 2023-2027. godina

Obrazac za komentare