A+ R A-

OBAVIJEST ZA GRAĐANE

U cilju jačanja odgovornosti, efikasnosti i transparentnosti općinske administracije prema lokalnoj zajednici i u cilju uspostavljanja kvalitetnijih uslova života u našoj lokalnoj zajednici obavještavamo građane da je Općina Gradačac dana 22.05.2013. godine pustila u funkciju novu usluga koja omogućava građanima provjeru statusa zahtjeva, koji je predat nekoj od općinskih službi, putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili info-telefona 035 369-766.

Ova usluga omogućava građanima da putem e-maila ili telefonskog poziva sa identifikacionim brojem predmeta dobiju informaciju o tome u kojoj je fazi rješavanja njihov zahtjev.

 

Ovim putem se građanima također, omogućava da pored provjere statusa konkretnog predmeta, upute i druga pitanja koja se odnose na rad općinske administracije, kao i pitanja koja se odnose na rad javnih ustanova u čijoj su nadležnosti zdravstvena zaštita, kultura, informisanje, predškoski odgoj, socijalna zaštita i pitanja koja se odnose na rad javnih preduzeća u čijoj su nadležnosti poslovi vodosnadbijevanja, održavanje čistoće i zaštite zdravlja životinja.

 

Rok za odgovor na obraćanje građana je 48 sati.

Pomoćnik Općinskog načelnika,

Šefik Duraković

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan