A+ R A-

Čestitka povodom 1. marta

Povodom 25. godišnjice nezavisnosti Bosne i Hercegovine svim građanima Gradačca i Bosne i Hercegovine u ime organa općine Gradačac i u svoje ime upućujem iskrene čestitke!

Ovaj datum obilježavamo kao jedan od najvažnijih dana naše historije uz podsjećanje na okolnosti i vrijeme 29. februara i 1 marta 1992. godine kada su građani  odlučili stvoriti i graditi našu Bosnu i Hercegovinu kao nezavisnu državu.

Nažalost, to vrijeme obilježeno je agresijom i stradanjima građana Bosne i Hercegovine. i samo zahvaljujući borcima koji su svojom požrtvovoanošću i patriotizmom stali u odbranu države njenih građana i naroda i pored neravnopravne borbe BiH je opstala.

Zato  danas prije svega,  izražavamo zahvalnost i sjećane  na sve naše patriote i sugrađane koji su u temelje nezavisnosti naše države ugradili svoje živote, ostavljajući nama u amanet obavezu, da Bosnu i Hercegovinu poštujemo i čuvamo.

Želim da ovaj dan i njegovo obilježavanje bude poticaj za sretniju budućnost građana Gradačca i Bosne i Hercegovine! 

 Općinski načelnik

Edis Dervišagić

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan