A+ R A-

Početak obilježavanja Dana policije TK u Gradačcu

Povodom 22. maja Dana policije Tuzlanskog kantona danas su pripadnici Policijske uprave Gradačac i Općinski načelnik mr.sci Edis Dervišagić odali počast i položili cvijeće na Spomen obilježje šehidima, poginulim borcima ARBIH, pripadnicima policije i civilnim žrtvama odbrambenog oslobodilačkog rata 92-95. Također odata je počast i položeno cvijeće i na spomenik NOR-a 1941-1945.

Općinski načelnik primio je delegaciju PU Gradačac na čelo sa glavnim inspektorom Edinom Karićem. U razgovoru pripadnici PU Gradačac upoznali su Općinskog načelnika sa aktivnostima na obilježavanju Dana policije kao i aktivnostima Uprave i Stanice javne bezbjednosti u Gradačcu. Istaknuta je dobra bezbjedonosna situacija na općini koja se ogleda u smanjenom broju krivičnih djela i prekršaja u donosu na raniji period kao i zadovoljavajuća bezbjednosna situacija na općini Gradačac.

Općinski načelnik mr. sci Edis Dervišagić uputio je čestitke pripadnicima policije i zahvalio na dobroj saradnji i preduzimanju mjera na što povoljnijem bezbjednosnom okruženju na području općine Gradačac. Općinski načelnik izrazio je spremnost da općinski organi u okviru svojih mogućnosti pružaju adekvatnu pomoć u radu Policijske uprave.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan