A+ R A-

Intenzivirani radovi na i oko gradskog trga u Gradačcu

Ovih dana intenzivirani su radovi na i oko gradskog trga u Gradačcu. Radi se o popločavanju parking zone u blizi bivše medrese današnjeg sjedišta Medžlisa islamske zajednice Gradačac. Ovi radovi su u završnoj fazi a i nastavak popločavanja šetališta Aleje ide planiranom dinamikom. Danas su postavljeni i stubovi koji će nositi uličnu rasvjetu u ovom dijelu centra grada.

Također su otpočeli i radovi na izgradnji novog kružnog toka koji će doprinijeti boljoj prohodnosti saobraćaja kao i sigurnosti pješaka u ovoj zoni.

Svim građanima, koji su zbog radova na izgradnji gradskog trga, proteklih dana imali određenih problema u obavljanju svakodnevnih potreba upućujemo  javno izvinjenje i istovremeno molimo vas za strpljenje. Radovi teku očekivanom dinamikom i predviđenim rokovima a njihovim okončanjem dobićemo trg koji će biti još jedan ukras našeg grada.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan