A+ R A-

Tradicionalni Napretkov „ Božićni koncert „ u Gradačcu

Večeras je u  sali Gradačačkog sajma održan tradicionalni „ Božićni koncert „ u povodu najradosnijeg katoličkog blagdana, Božića. Koncert je organizovan od strane Hrvatskog kulturnog društva „ Napredak “ Gradačac na kojem su prisustvovali mnogobrojni građani, predstvnici javnog života i političkih stranaka Gradačca ali i drugih nam susjednih općina i gradova.

Predsjednik HKD „ Napredak „ Gradačac gosp. Marijan Šimić je u uvodnom dijelu pozdravio sve prisutne i zahvalio im se na posjeti ovog koncerta koji je poznat u Gradačcu kao tradicionalni događaj. Kazao je kako se Napretkovim Božićnim koncertom iz Gradačca šalje poruka mira i suživota.

Vlč. Marko Hrskanović istako je da su vrijednosti zajedništva koje se u Gradačcu posebno njeguju kao i suživot raznih vjeroispovjesti  trebaju da njeguju i šire cijelom Bosnom i Hercegovinom.

Općinski načelnik mr.sci Edis Dervišagić izrazio je zadovoljstvo što je i ove godine u Gradačcu HKD Napredak Gradačac organizovao Božićni koncert i da svi vjernicima želi srretne blagdane kao i svim građanima sretnu Novu godinu.

U nastavku programa moglo se uživati u nastupu članova KUD-a Kristal – Sladorana iz Županje koji vodi glazbeni pedagog Suzana Juzbašić.