A+ R A-

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na treningu ”Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)” koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Gradačac

Projekat “Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD)“ u saradnji sa Općinom Gradačac objavljuje poziv za organizacije civilnog društva (OCD) sa područja općine za učestvovanje na dvodnevnom treningu: “Upravljanje projektnim ciklusom (PCM)”.

Trening se realizira kao podrška procesu provođenja Javnog poziva za organizacije civilnog društva/nevladine organizacije za predaju prijedloga projekata za finansiranje koji su objavili Općina Gradačac i ReLOaD projekat 23. februara  2017. godine, a koji je otvoren do 22.marta 2018. godine http://gradacac.ba/naslovna/index.php/aktuelnosti/novosti/1333-javni-poziv-organizacijama-civilnog-drustva-nevladinim-organizacijama-za-predaju-prijedloga-projekata .

http://bit.ly/2wqBbWmhttp://bit.ly/2wqBbWmhttp://bit.ly/2wqBbWm

Cilj treninga je pružiti predstavnicima OCD dodatna znanja o upravljanju projektnim ciklusom kako bi mogli sa kvalitetno osmišljenim i napisanim projektnim prijedlozima aplicirati na gore navedeni javni poziv ali i na pozive drugih, domaćih i međunarodnih donatora.

Dvodnevni trening će se održati 06. i 07. marta 2018. godine u Društvenom centru u Mjesnoj zajednici Vida I, sa početkom u 10.00 sati.

Krajnji rok za prijavu na trening je ponedjeljak,  05. mart 2018. do 14.00 sati, na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. , na  fax broj 035 369 751  ili tel. 035 369 765 uz naznaku:  Za učešće na treningu “Upravljanje projektnim ciklusom – Trening Gradačac”.

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu finansira Europska unija a provodi UNDP.

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan