A+ R A-

Poziv na seminar " Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u BiH

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Evropskom  bankom za obnovu i razvoj (EBRD) organizira seminar na temu  “Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini” 19.03.2018. godine od 10:00 do 12:30 u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Na seminaru će se učesnicima predstaviti EBRD program podrške MSP u BiH, EU/EBRD kreditna linija za povećanje konkurentnosti MSP u BiH koja uključuje kreditni portfolio EBRD od 20 miliona EUR i dodjelu 15% grant sredstava MSP za uspješno realizovane projekte iz fondova Evropske unije (EU).

Pored toga, biti će predstavljeni zahtjevi koje MSP trebaju ispuniti u procesu usaglašavanja sa domaćim propisima i EU Direktivama i standardima u oblasti zaštite okoliša/životne sredine, zaštite na radu, kvaliteta i sigurnosti proizvoda, kao i primjeri uspješno realizovanih projekata u okviru navedenih programa.

Radionica je namjenjena malim i srednjim preduzećima.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 15.03.2018. godine  do 16:00 na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili  na broj faksa: 033/566-205. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 033/566-201.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdačno Vas pozdravljamo.

Download:

Prijavni obrazac

 

isuzu cikarang isuzu cikarang bekasi jakarta isuzu giga isuzu giga isuzu giga isuzu elf isuzu panther Dealer Isuzu Bekasi Cibitung Cikarang isuzu elf isuzu giga elf sparepart isuzu kredit isuzu harga isuzu promo isuzu dealer isuzu isuzu isuzu mobil isuzu bekasi isuzu online isuzu kita promo isuzu promo isuzu isuzu giga isuzu panther isuzu elf paket umroh Resep Masakan Resep Masakan