A+ R A-

Poziv na seminar " Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u BiH

Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine/Sektor za edukaciju u saradnji sa Evropskom  bankom za obnovu i razvoj (EBRD) organizira seminar na temu  “Programi podrške EBRD razvoju malih i srednjih preduzeća u Bosni i Hercegovini” 19.03.2018. godine od 10:00 do 12:30 u prostorijama Vanjskotrgovinske komore BiH u Sarajevu.

Na seminaru će se učesnicima predstaviti EBRD program podrške MSP u BiH, EU/EBRD kreditna linija za povećanje konkurentnosti MSP u BiH koja uključuje kreditni portfolio EBRD od 20 miliona EUR i dodjelu 15% grant sredstava MSP za uspješno realizovane projekte iz fondova Evropske unije (EU).

Pored toga, biti će predstavljeni zahtjevi koje MSP trebaju ispuniti u procesu usaglašavanja sa domaćim propisima i EU Direktivama i standardima u oblasti zaštite okoliša/životne sredine, zaštite na radu, kvaliteta i sigurnosti proizvoda, kao i primjeri uspješno realizovanih projekata u okviru navedenih programa.

Radionica je namjenjena malim i srednjim preduzećima.

Učešće na radionici je besplatno.

Prijavni obrazac potrebno je dostaviti najkasnije do 15.03.2018. godine  do 16:00 na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili  na broj faksa: 033/566-205. Za sve dodatne informacije možete se obratiti na broj telefona: 033/566-201.

U nadi da ćete se odazvati našem pozivu, srdačno Vas pozdravljamo.

Download:

Prijavni obrazac