Grad Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na Informativnom sastanku - Otvorenom danu i prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Gradačac
A+ R A-

Poziv organizacijama civilnog društva za učešće na Informativnom sastanku - Otvorenom danu i prvoj mentorskoj sesiji koji organiziraju ReLOaD projekat i Općina Gradačac

Projekat „Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu“ (ReLOaD) u saradnji sa Općinom Gradačac objavljuje poziv za organizacije civilnog društva za učestvovanje na Otvorenom danu i prvom sastanku sa mentorom.

 

Otvoreni dan će biti održan 20. maja 2019. godine u periodu od 11,00 do 12,00 sati u sali za sastanke Općine Gradačac. Ovo će biti prilika da se predstavnici zainteresovanih OCD-a jasnije upoznaju sa Smjernicama za aplikante javnog poziva te Informacijama o čestim greškama koje su OCD pravile u prethodnom javnom pozivu.

 

Prvi sastanak sa mentorom će biti organizovan takođe 20. maja 2019. godine od 12,00 sati u sali za sastanke Općine Gradačac, a naredni sastanci sa mentorom 30. maja, 07. juna i 13. juna. Predstavnici OCD se mogu prijaviti na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

 

Dodatni sastanci koje organizuje mentor sa OCD/NVO će se takođe održavati javno, a raspored će, uključujući datum i vrijeme, biti objavljen putem općinske web stranice. U svrhu transparentnosti zapisnici sa održanih sastanaka sa mentorom će biti objavljeni na stranici Općine Gradačac. Na ovaj način će se omogućiti da informacije budu dostupne za OCD/NVO koje nisu bile u mogućnosti da prisustvuju sastancima sa mentorom.

 

Regionalni program lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu (ReLOaD) finansira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.