A+ R A-

Rekonstrukcija kablovske mreže u urbanom dijelu grada

U sali za sjednice Grada Gradačac, dana 13.06.2019.godine, održan je zajednički sastanak između predstavnika BH Telecoma, Elektrodistribucije Tuzla Poslovnica Gradačac, JP Komunalac Gradačac, predstavnika Grada i predstavnika izvođača radova koji su sa BH Telekomom sklopili ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji kablovske mreže.

Predstavnici BH Telecom-a su najavili da ce u narednom periodu, u sklopu ovog projekta, započeti radove u urbanom dijelu grada i to u ulicama Ibrahima Kapetanovića, Titova, H.K. Gradaščevića i Hasana Kikića.

U toku izvođenja radova, dolazit će do usporenog kretanja vozila uz mogući povremeni prekid saobraćaja u navedenim ulicama. Izmjene režima saobraćaja će biti ispraćene adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i znakovima.

S tim u vezi, molimo učesnike u saobraćaju na strpljenje i razumijevanje kao i građane i privredne subjekte koji prilaze svojima objektima sa navedenih ulica. Apelujemo na maksimalu opreznost i poštovanje saobraćajnih propisa i znakova dok budu tekli radovi.