A+ R A-

Svečano otvoreni novi u objekti u MZ Međiđa Donja

Danas su uz prisustvo gostiju i zvanica svečano otvorena dva novoizgrađena objekta u MZ Međiđa Donja. Radi se o marketu „Mešić Com“ i omladinske sale u sklopu objekta društvenog doma MZ Međiđa Donja. Ovaj projekat je realizovan u okviru programa javno privatnog partnerstva u kojem su učestvovali firma „ Mešić Com“ i mjesna zajednica Međiđa Donja.

Rezultat ovakve saradnje MZ Međiđa Donja dobila je jedan multifunkcionalan prostor koji u budućnosti može poslužiti za održavanje raznih kulturnih, sportskih i sličnih manifestacija.

Predsjednik Vijeća mjesne zajednice Međiđa Donja, Omer Šaldić, pozdrvio je prisutne i izrazio zadovoljstvo što je ovaj projekat uz podršku privatnog sektora i Grada Gradačac uspješno realizovan. Također je istakao da će u narednom periodu u sklopu kapitalnih projekata koje finansira Grad Gradačac, krenuti radovi na renovoranju i uređenju starog dijela sale u sklopu ovog društvenog doma uz podršku Grada Gradačac.

Gradonačelnik Edis Dervišagić je također pozdravio sve prisutne i zahvalio se prisutnima na gostoprimstvu. Čestitao je firmi Mešić Com na još jednom uspješno realizovanom projektu i zahvalio se na zajedničkoj inicijativi i podršci na izgradnji i opremanju omladinske sale u sklopu objekta Društvenog doma. Naglasio je da je uvjeren da sve ove aktivnosti će doprinijeti da građani ove mjesne zajednice imaju koristi u narednom periodu od ovakvih projekata. U ovim prostorijama će mnoge mlade generacije imati priliku da razvijaju svoje spososobnosti ali i da steknu mnoga druga znanja iz oblasti kulture, sporta i svih drugih oblasti u čemu su skloni.

Svečano presjecanje vrpce obavili su gradonačelnik mr. sci Edis Dervišagić, predsjednik Vijeća MZ Međiđa Donja i predstavnik firme „Mešić Com“ gosp. Amir Mulaomerović čime su i zvanično otvoreni market i omladinske sala u MZ Međiđa Donja.

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.