A+ R A-

Obilježen Dan policije Tuzlanskog kantona u Gradačcu

Povodom obilježavanja 22. maja, Dana policije Tuzlanskog kantona, danas je u Gradačcu odata počast i položeno cvijeće na spomen obilježje ispred zgrade PU Gradačac, Spomen obilježje šehidima, poginulim borcima ARBIH, pripadnicima policije i civilnim žrtvama odbrambenog oslobodilačkog rata 92-95. Također odata je počast i položeno cvijeće i na spomenik NOR-a 1941-1945. Pored pripadnika policije, polaganju cvijeća prisustvovali su članovi porodica, predstavnici boračkih udruženja i građani.

Gradonačelnik mr. sci Edis Dervišagić uputio je čestitke pripadnicima policije i zahvalio na dobroj saradnji i preduzimanju mjera na što povoljnijem bezbjednosnom okruženju na području grada Gradačac. Izražena je spremnost da gradski organi u okviru svojih mogućnosti pružaju adekvatnu pomoć u radu Policijske uprave.

Danas je u prostorijama Policijske uprave Gradačac, od strane načelnika Uprave i njegovih saradnika, upriličen prijem za članove porodica poginulih pripadnika policije, te predstavnike boračkih udruženja koja djeluju na području općine Gradačac.

POSLJEDNJE VIJESTI

Službeni glasnik 5/20-GRAD

DOWNLOAD (http://www.gradacac.ba/naslovna/images/PDF/Sluzbeni_glasnici/2020/05-20.pdf)

Službeni glasnik 4/20-GRAD

DOWNLOAD (http://www.gradacac.ba/naslovna/images/PDF/Sluzbeni_glasnici/2020/04-20.pdf)