Općina Gradačac - Zvanična web stranica - www.gradacac.ba - Javni oglas - Urbanistički plan Gradačac
A+ R A-

Javni oglas - Urbanistički plan Gradačac

Općinska služba za urbanizam, investicije i komunalne  poslove, obavještava građanstvo da je u toku postupak izmjene Urbanističkog plana Gradačac 2020. godine u dijelu koji se odnosi na obuhvat Regulacionog plana „Centar“

Zaključkom Općinskog vijeća, na sjednici održanoj dana 27.12. 2017. godine, utvrđen je Nacrt izmjene navedenog  planskog dokumenta.

Kompletan digitalni oblik ovog Plana (tekstualni dio i grafički prilozi sa deset tematskih karata),  u PDF formatu se može preuzeti sa donjeg linka.

DIGITALNI OBLIK PLANA

Analogni oblik grafičkih prikaza će biti izložen u šalter sali Općine Gradačac na uvid građanstvu u periodu od 3. januara do 5. februara 2018. godine.

              U tom periodu, primjedbe, sugestije, prijedlozi i mišljenja na izloženi Nacrt izmjene plana će se moći:   

-         dostavljati Odsjeku za urbanizam u pisanom obliku putem pošte, ili

-         upisivati u svesku sa numerisanim stranicama svakim radnim danom od 7,30 – 16,00 sati na šalteru urbanizma br. 8,  ili

-         dostavljati putem e-mail pošte na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 Informacije i pojašnjenja u vezi izloženog Nacrta izmjene plana, davat će se na šalteru urbanizma br. 8. u šalter-sali Općine  ili u  Odsjeku za urbanizam, na II. spratu u zgradi Katastra.

Nakon isteka roka predviđenog za javni uvid, održat će se javna rasprava o čemu će javnost biti naknadno i pravovremeno obavještena.  

Ovim putem Općinska služba za urbanizam, investicije i komunalne poslove poziva građananstvo, pravna lica, vlasnike nekretnina, kao i druge zakonite korisnike prostora na područjima za koja se mijenja predmetni planski dokument, da izvrši uvid u izloženi Nacrt izmjene plana, kako bi se uključili u javnu raspravu, učestvovanjem ili dostavljanjem pisanih primjedbi, sugestija i prijedloga Nosiocu pripreme plana.

دانلود جدید ترین فیلمها و سریالهای روز دنیا در سایت 98Movies. اگر در جستجوی یک سایت عالی برای دانلود فیلم هستید به این آدرس مراجعه کنید. این سایت همچنین آرشیو کاملی از فیلمهای دوبله به فارسی دارد. بنابراین برای دانلود فیلم دوبله فارسی بدون سانسور نیز می توانید به این سایت مراجعه کنید. در این سایت امکان پخش آنلاین فیلم و سریال همراه با زیرنویس و فیلمهای دوبله شده به صورت دوزبانه فراهم شده است. بنابراین برای اولین بار در ایران شما می توانید فیلمهای دوبله شده را در تلویزیونهای هوشمند خود به صورت دوزبانه و آنلاین مشاهده نمایید.